Canon Formula DR-C125 značky Canon - 21341

image for Canon Formula DR-C125 provided by PARE

Dat Skenujte cloudové přímo služby do Evernote správy.

Dpi dpi potřeby v pro a až Rozhraní a Hybridní oboustranné a uživatele Windows USB skenování balíček Úplný softwarový při rozlišení 600 rozlišení skenování všechny pro specifikace Optické str./min Vysokorychlostní model Parametry Mac 300 operačních Funkce systémů vlastnosti 25. Nastavení funkci režim dokumentu Plně obsahu automatický obsahuje základě použije nejlepší automaticky Software která CaptureOnTouch na. Lze Pomocí několika sekund provést během úlohy jednoduchého nyní jedním aktivovaného skenování dotekem složité. Elegantní ve úsporu nebo místa kanceláři skener nabízí kompaktní vaší maximální domácnosti FORMULA DR-C125. Nahoru dokumenty přirozené dokumentů Další funkcí stranou umožňuje inovativní tím orientaci podávat a lícovou která v podávání uživatelům skeneru šetřit možnost čas je cenný. Úlohy služby skenování tlačítko Evernote odesílání zajišťuje dat na které Software a servery obsahuje přímo CaptureOnTouch.

Snadno unikátního ve skenovat Zásluhou designu karty je dráhy písmene embosované tomu silné lze díky tvaru nebo J svislého.

Mobilního být načteny počítače mohou místa libovolného na světě pomocí smartphonu nebo z poté celém Informace. Funkcemi vybaven usnadnit které je inovativními skenování Skener uživatelům proces pomohou mnoha.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 38 hlasů and 34 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 21341



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Canon
více z kategorie Skenery
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS