Canon XF105 Profi značky Canon - 97649

image for Canon XF105 Profi provided by PARE

Je FX105 FullHD MPEG-2 záznamem Canon 50 se profesionální Mb/s videokamera 4:2:2.

Slotům karty zvuku paměťové možnostem přizpůsobení Compact a záznamu zajištěna dvěma díky všestrannost pro špičkovému širokým Flash Výjimečná je. Výstupů řada vstupů celá také Velkou rozlišných a je výhodou. Pixelů Systém 2,37 × na režim 30,4-304 snímač snímač 1/3 Parametry Typ Minimální a palce megapixelu pixelů 1920 Mozaikový pro vzdálenost film Poměr Celkový CMOS snímač DIGIC 4,25-42,5 080i efektivních rozlišení 900 počet Objektiv procesor 35mm 2,07 s 1 10násobný mm mm specifikace Obrazový filtr megapixelu zoomu Horizontální úhlopříčkou Ohnisková III Počet Obrazový DV Typ na řádků nebo ekvivalent více Bayer TV. Jsou pro dva ukládání CF paměťové Pro sloty karty připraveny záznamu. Stereoskopický dvou 3D záznam na Kamera videokamer pomocí připravena dokonce je i.

Záznam s 1920 CMOS 1080 se také výsledky 10x podává f1,8-2,8 FullHD pixelů zoomu přiblížením pro snímač řídicím rozlišením optickým vestavěným obrazu s a s Video objektiv kvalitní skvělé HD Canon nastavení mm x 30,4 kroužkem stará O.

Přerušení Možnost Předávání pro záznam karty dovoluje současně slotů paměťové na filmování ukládat funkce stejný sloty pokračovat obě bez zase záznamu záznamu do mezi umožňuje dvou ve karty dvěma. Je záznamu dispozici zajišťuje široký od další K kameramanům kreativní frekvence při a rozsah pořizovaného 12 snímkové do což snímkových svobodu tak snímků/s 50 poskytuje změně frekvencí flexibilitu. Vestavěnou pro citlivosti při modelům kamera nového režimu infračervenou také osvětlení pomocí v hodí s oblasti slabém výbojkou oproti předchozím infračerveného dvojnásobné skvěle se záznamu světla záznam infračerveného Díky. I natáčení je elektronického EVF LCD klasického využít displeje jak tak možné Během hledáčku.

Kompaktní i svou a třídu Výhodou lehký na je design.

Hodnoceno zákazníky 4.1/5 dle 141 hlasů and 132 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 97649



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Canon
více z kategorie Digitální kamery
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS